Aquamarine Dolls Ragdoll Kennel

Aquamarine Dolls ragdoll cica tenyészetünk Budapest szívében található.

Gyermekkorom óta fontos szerepet töltöttek be az életemben a macskák. A kutyákat is kedvelem, azonban a cicák önálló egyénisége, titokzatossága mindig is jobban csábított.

Mikor férjemmel végre eldöntöttük, hogy megvásároljuk első közös kis kedvencünket, sokat töprengtünk, hogy vajon melyik macskafajta áll hozzánk a legközelebb.

Mindenképpen olyan fajtát szerettünk volna választani, amely könnyen alkalmazkodik a környezetünkhöz, kedves, barátságos és imád a közelünkben lenni.

A ragdoll a legjobb választás volt számunkra.

Cicáink teljes értékű családtagok, életünk minden pillanatát megosztjuk velük, melyet végtelen ragaszkodással hálálnak meg. Lépésről lépésre követik hőn szeretett családtagjaikat a lakás minden szegletébe. Főzés közben a konyhában, evés közben mellettünk ülnek, vagy a közvetlen közelünkben fekszenek. Az esti Tv nézésnél mellénk kuporodnak a kanapéra extra simogatásért.

Varázslatos tekintetük, gyengéd arckifejezésük, selymesen lágy, félhosszú szőrük teszi őket a legkülönlegesebb macskafajtává számunkra.

Elveink szerint cicáink egészsége a legfontosabb, ezért nagy figyelmet fordítunk a legjobb életkörülmények megteremtésére.

A cicusoknak számos kaparófa, fekhely és búvóhely biztosít szórakozást, játékot, vagy akár nyugalmat, attól függően, hogy éppen mire vágynak.

A kültéri, zárt kifutó lehetővé teszi számukra, hogy a friss levegőn figyelemmel kísérjék a különféle madarak és rovarok mozgását, természetesen közvetlen kontaktus nélkül.

Fontosnak tartjuk, hogy az egészség és megfelelő kondíció fenntartásához cicáink csak minőségi, szuper-prémium tápot kapjanak.

Cicáink egészségének megőrzése érdekében rendszeresen ellátogatunk az állatorvoshoz is.

Minden cicánk negatív HCM, PKD, FELV, FIV tesztekkel rendelkezik, melyeket kérésre be is tudjuk mutatni.

Egészséges, igazi ragdoll tulajdonságokkal felruházott cicák tenyésztésére törekszünk, ezért az Aquamarine Dolls kiscicák felmenőit gondosan kiválasztott tenyészetekből szerezzük be.

Ezek a cicák tökéletesen megfelelnek a tenyésztési standard-nek, (pl.: egészség, szépség, testalkat) így lehetővé téve, hogy a kívánt tulajdonságok és jellemzők öröklődjenek az utódokban.

Tekintse meg ragdoll tenyészetünk weboldalát, melyet folyamatosan frissítjük, valamennyi naprakész újdonságról beszámolunk.

Kellemes böngészést!